notifications_active Heb jij écht haast met reizen? Boek een PCR-Lastminute (uitslag binnen 4 uur) Nu boeken arrow_forward

close
AFSPRAAK MAKEN arrow_forward
Sneltesten voor bedrijven en personeel

Sneltest voor bedrijven/personeel

Wanneer uw medewerkers milde klachten ervaren kunnen onze sneltesten dienen als pre-screening. Zo voorkomt u vroegtijdig onnodig uitval en riskeert u geen personeels te kort of uitbraak. Naast uw bedrijfscontinuïteit is de gezondheid van uw medewerkers minstens even belangrijk.

PCRTestpoint.nl biedt sneltesten aan die een uitslag binnen 15 minuten geven. De tests worden afgenomen door onze zorgprofessionals op één van onze locaties of een door u gewenste locatie. Zij houden zich ook streng aan de door de overheid bepaalde hygiënevoorschriften en coronamaatregelen. Uw veiligheid en die van onze zorgprofessionals staan te allen tijde voorop.

  • Voorkom verspreiding op de werkvloer.
  • Binnen 15 minuten resultaat.
  • RIVM Gevalideerd.
  • Op een door u gewenste locatie mogelijk.
Offerte aanvragen arrow_forward

Hoe ziet een testdag eruit?

PCRTestpoint.nl organiseerd een testdag waardoor u in één klap het aantal besmettingen binnen uw bedrijf in kaart kunt brengen. Zo bewaakt u uw bedrijfscontinuïteit en kunnen uw medewerkers zonder zorgen en met een veilig gevoel aan het werk.

Samen met u stellen we een datum vast voor een testdag op een door u gewenste locatie, dat kan zowel bij ons op locatie als bij u. Een testlocatie is al redelijk makkelijk in te richten in bijvoorbeeld een lege of ongebruikte kantoorruimte binnen uw bedrijf of op het parkeerterrein voor uw bedrijfspand.

Veiligheid is uiteraard belangrijk, daarom zorgen wij er voor dat alle hygiëne- en coronamaatregelen nageleefd worden door zowel uw medewerkers als door onze zorgprofessionals. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het opzetten van de testlocatie of over mondkapjes, desinfectiemiddelen of andere voorzorgsmaatregelen.

HOE WERKT PCRTESTPOINT.NL?

Het proces in 3 stappen.

1
local_offer

Offerte aanvragen

Gemakkelijk online of per e-mail

2
science

Testen

Uw personeel word binnen 5 minuten getest.

3
fact_check

Uitslag

Uw personeel ontvangt de uitslag van de corona sneltest al na 15 minuten.

Sneltest voor bedrijven

Laat ons uw bedrijf helpen.

Vraag direct een offerte aan voor een scherpe aanbieding!